ARTenBITRIR

ARTenBITRIR

Trobada d'artistes del carrer. DESENES D'ARTISTES DE DIFERENTS PUNTS DEL MÓN es REUNEIXEN EN EL millor escenari possible, els carrers del centre històric de Petrer.És un esdeveniment organitzat sense ànim de lucre per l'Associació Cultural Artenbitrir formada per voluntaris.

Trobada d'artistes del carrer. Desenes d'artistes de diferents punts del món es reuneixen en el millor escenari possible, els carrers del centre històric de Petrer. Els millors espectacles de carrer d'Espanya en una sola ciutat.

QUÈ OFEREIX?

Les companyies realitzaran diverses sessions perquè
no et perdes cap espectacle

La sorpresa quan pensaves que ho havies vist tot, poder veure al mag de prop i des de qualsevol angle , encara així, no saber com ha pogut fer-ho. Vine a *Artenbitrir i viu la màgia de primera mà.

Riu fins més no poder. ArtenBitrir converteix a Petrer en la capital mundial del riure per un cap de setmana. Els “clowns” no deixaran que estigues sense riure un minut. Quina millor manera de donar la benvinguda a la primavera que amb riallades?

Els talentosos artistes aconsegueixen posar-te el cor en un puny amb les seues acrobàcies, salts i equilibri que et deixaran amb uns ulls com unes taronges.
 Compte, dona vertigen només de veure-ho!

Pintures, murals, grafitis. Durant Artenbitrir, artistes visuals de tot el món ompliran els carrers del centre històric amb les seues obres, fent de Petrer un vertader museu en acabar la trobada d'artistes de carrer.

PROGRAMACIÓ 2020

Tres dies del millor art de carrer
27, 28 i 29 març

Concerts, artesania, balls, furgoteques… siguen quins siguen els teus gustos, ací trobaràs el que vols. Però la millor manera d'explicar-te què és ArtenBitrir és convidant-te què vingues a veure-lo amb els teus propis ulls. El 100% dels artistes que participen ho fan sense cobrar el seu caixet, recorda això quan faces la teua aportació a la gorra.

  • Lloc: Nucli Antic