DIA 37

DIA 37

És una jornada de compres en la qual trobaràs sabates, bosses de mà i complements exclusius de les millors marques internacionals. “Dia 37” és també una nova experiència per a disfrutar de la millor gastronomia, cultura i oci.

És una jornada de compres en la qual trobaràs sabates, bosses de mà i complements exclusius de les millors marques internacionals. “Dia 37” és també una nova experiència per a disfrutar de la millor gastronomia, cultura i oci.

moda cada 37 dies

Les millors marques nacionals i internacionals
a la teua disposició

Què és?

“Dia 37” és una jornada de compres en la qual trobaràs sabates, bosses de mà i complements exclusius de les millors marques internacionals.

“Dia 37” és també una nova experiència per a disfrutar durant la jornada de compres, de la millor gastronomia i de la possibilitat que els teus acompanyants i tu pugueu delectar-vos de la cultura i l'oci que ofereix aquest original producte turístic, de forma personalitzada.Podràs conéixer l'origen de la nostra indústria, portar-te aquelles precioses sabates amb les quals sempre vas somiar, sorprendre el teu paladar amb exquisits plats i vins, i divertir-te en els més exclusius locals.​

On és?

A Elda i a Petrer, dues poblacions unides per la moda, on s'ubiquen les millors empreses de bosses de mà i sabates de senyora.

Dues ciutats accessibles, a menys de 30 minuts del port i aeroport d'Alacant, connectades amb l'autovia Madrid - Alacant.

A més, té accessos directes a través de les nostres estacions de tren i autobusos.

Una situació privilegiada.

Una fàcil, ràpida i pràctica destinació per al “Dia 37”.​

Quan és?

Aquesta nova experiència la podràs viure un Dissabte cada 37 dies

(aproximadament).

Aquests són els “Dia 37” per a 2020:

14 març, 25 abril, 23 maig, 27 juny, 26 setembre, 7 octubre.

Ja saps! Anota'ls en la teua agenda!

Cada vegada que disfrutes d'un “Dia 37” comptaràs els dies perquè estarás pensant en el següent.​

Clica ací
Com apuntar-se?

N'hi ha prou amb apuntar-se en les Oficines de Turisme d'Elda o Petrer, a través del telèfon o Facebook, i dir-nos on has triat dinar. No és necessari que ens indiques la teua ruta, només si vols participar en alguna visita teatralitzada. És fàcil no?

Ens veiem el pròxim “Dia 37”. Passa't per l'Oficina de Turisme i recull una preciosa bossa de regal i un pla personalitzat per a començar a recórrer una jornada inoblidable. “I repetible”.​

Clica ací

restaurants

Dia 37 ofereix descomptes en els següents restaurants

botigues associades

Dia 37 compta amb més de 10 marques que t'
oferiran els seus millors preus

DATES 2020

14 de març

25 de abril

23 de maig

27 de juny

26 de setembre

7 de novembre

  • Oficina de Turisme de Petrer | 966 98 94 01
  • Oficina de Turisme d'Elda | 966 98 03 00