ENOTURISME

ENOTURISME

Coneix, descobreix i assaboreix el millors vins de la nostra comarca en una jornada dedicada al vi. Visita + tastament de tres vins + snacks per només 5 euros

Coneix, descobreix i assaboreix els millors vins de la nostra comarca en una jornada dedicada al vi. Visita + Carta de tres vins + Snacks per només 5 euros.

Petrer t'espera amb els braços oberts. Podràs disfrutar aprendre i descobrir molt més del que imagines. Cultura, història, festes, gastronomia i naturalesa. Al capdamunt el seu castell, restaurat i estimat pels petrerins, i en el cor el seu barri antic, amb estrets carrerons i pujades, baixades i arcs àrabs i sabor a antany. Petrer medieval amb el seu aqüeducte i les ermites de Sant Bonifaci i el Santíssim Crist.

Els moros i cristians en honor a Sant Bonifaci, de gran vistositat i espectacularitat en les seues ambaixades, desfilades, guerrilles, processons i pujades del Sant. Deu comparses llueixen les seues gales en la festa, dividides en dos bàndols: el moro i el cristià. Les festes patronals en honor a la Mare de Déu del Remei. Tot color, soroll i festa.